Over ons

Welkom!

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Wij zijn een levendige kerk met een passie voor lofprijs en aanbidding.

We houden van Gods woord en willen mensen trainen om uit te gaan in de wereld om het evangelie te verkondigen.

Wij zijn een kerk met meerdere locaties en een grote familie wereldwijd. We hopen je te ontmoeten in één van onze diensten.

Gerard & Hillary Worm

Voorgangers van Nehemia Ministries International

Wie zijn wij                                                                                                   

Nehemia Ministries Int. is een christelijke organisatie met diverse takken in Nederland en daarbuiten. We zijn gericht op het opzetten van diverse kerken in binnen en buitenland, tevens het opzetten van de “School of Ministries” voor educatie en het opzetten van opvang en begeleiding van kostbare zielen doormiddel van de stichting “SafeHouses Int”. Deze opvang van SH zal speciaal gericht zijn voor het opzetten van veilige plaatsen voor kinderen en volwassenen die worden mishandeld, zowel mentaal als fysiek.

Visie plaatselijke kerken/gemeenten

De visie van Nehemia Ministries International, inclusief de plaatselijke kerken/gemeenten is om een stabiele geestelijke plaats te bieden aan hen die zoekende zijn. Gods Liefde en Genade staan centraal. De Lofprijs en Aanbidding zullen in de plaatselijke gemeenten een belangrijke plaats innemen.Het Woord wordt op een levendige manier gebracht en indien mogelijk gelinkt aan datgene wat om ons heen gebeurt; dat maakt dat de prediking soms heel confronterend en/of bijzonder kan zijn. Elk ‘huis’ van Nehemia Ministries International zal een huis zijn vol liefde, veiligheid en geborgenheid.

Hoofdgemeente:

Nehemia Ministries Nijmegen is de hoofdgemeente met een kantoor die gevestigd is in Arnhem. Vanaf deze plaats wordt alles aangestuurd; tevens  zijn er een aantal huiskringen in Nijmegen/Arnhem alsmede ook in Amsterdam/Almere. Op deze wijze brengen wij het Woord van God tot de mensen. Wij hopen en bidden dat de kerken van Nehemia Ministries International een plaats zullen zijn waar een ieder de mogelijkheid heeft om een persoonlijke ontmoeting met zijn of haar Schepper, door de aanwezigheid van Gods Geest, mogen hebben.

Nehemia Ministries International

Mensen die dienen

Ons team

Contact / Locaties

Samenkomst NIJMEGEN:

Gildekamp 60-01, 6846 NX Nijmegen
info@nehemiaministries.com

Iedere zondag: 14.00 uur

Samenkomst ALMERE:

Steiger 74, 1351 AE Almere
semaur@hotmail.com

Iedere zondag: 11.00 uur

Kantoor locatie:

Wassenaarseweg 5c
6843 NX Arnhem

Tel. 026-3271412

GSM: 06-53980332

info@nehemiaministries.com

Agenda / Activiteiten