Senior Pastors
E-mail: gh.worm@nehemiaministries.com
Brief info

Apostel Gerard Worm is getrouwd met Pastora Hillary Worm. Apostel Gerard is de oprichter en senior pastor van Nehemia Ministries International.

Apostel Gerard & Pastora Hillary Worm

Apostel Gerard Worm is getrouwd met Pastora Hillary Worm; hij is de oprichter en senior pastor van Nehemia Ministries International en de opziener van Nehemia Nijmegen, Nehemia Almere en Nehemia Suriname. Het kantoor van Nehemia Ministries is gevestigd in Arnhem.

Apostel Gerard staat bekend voor zijn geavanceerde openbaring en humoristische, pragmatische benadering van het woord. Hij stelt mensen in staat om Gods genade, herstel, genezing en bevrijdende doorbraak te ervaren als resultaat van een eenvoudige prediking over Bijbelse principes die men in hun dagelijks leven kunnen toepassen.

Apostel Gerard heeft een Apostolische & Profetische bediening die zich uit in het vrijzetten van nieuwe bedieningen en gemeenten, Hij is sterk in bijbels onderwijs tevens is hij een schrijver van onderwijsboeken en een veelgevraagde spreker voor conferenties. Zijn boeken, cd’s en dvd’s worden wereldwijd verspreid.

Pastora Hillary Worm is naast Apostel Gerard,  Pastora van Nehemia Ministires International.

Zij zijn ook oprichters van Christian Safehouse International. C.S.I. staat voor het opzetten van veilige huizen/onderkomens voor verwaarloosde kinderen, jong volwassenen en vrouwen die worden mishandeld

Het grootste verlangen van Pastora Hillary is dat mensen tot geloof en herstel komen door de aanwezigheid van God in de lofprijs en aanbidding en door het Woord van God. Pastora Hillary brengt in het huis maar ook op vrouwenconferenties het Woord.

Samen met Marcel Macnack geeft zij leiding aan het lofprijs en aanbiddingsteam.

Contact / Locaties

Samenkomst NIJMEGEN:

Gildekamp 60-01, 6846 NX Nijmegen
info@nehemiaministries.com

Iedere zondag: 14.00 uur

Samenkomst ALMERE:

Steiger 74, 1351 AE Almere
semaur@hotmail.com

Iedere zondag: 11.00 uur

Kantoor locatie:

Wassenaarseweg 5c
6843 NX Arnhem

Tel. 026-3271412

GSM: 06-53980332

info@nehemiaministries.com

Agenda / Activiteiten